Oportunităţi de practică și angajare în Germania la KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH, Osterhorn, Germania

 

15.06.2017

A treia grupă de elevi au desfășurat o sesiune de practică cu durata de două săptămâni la  KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH. La finalul acesteia, Sabine și Jochen Marx au selectat ca viitori angajați pe Ionela Smărăndeanu de la Școala Sanitară Postliceală ”Sanity” Comănești și pe Vasilica Spătaru de la Școala Postliceală ”Ana Aslan” Onești.


11.05.2017

Partenerii germani, Sabine și Jochen Marx au participat la Simpozionul Internațional ”Sănătate prin educație. Emoții pozitive. Dezvoltare armonioasă. Nutriție vs. dietă” organizat de Școala Sanitară Postliceală ”Sanity” Bacău în perioada 11-13 mai 2017, la Bacău. Aceștia au discutat cu elevii care urmează cursurile de limba germană și au selectat echipa care se va deplasa pentru practică în Osterhorn, în luna iunie.


15.07.2016

A doua grupă de elevi ai Școlii Sanitare Postliceale Bacău s-au întors de la un stagiu de practică de două săptămâni din Germania.

 


30.06.2016

Prima grupă de elevi și profesori ai Școlii Sanitare Postliceale Bacău s-au întors de la un stagiu de practică de două săptămâni din Germania.

Detalii


17.05.2016

Două serii de elevi au fost selectați de managerii KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH Germania pentru a participa la sesiunile de practică din luna iunie din Osterhorn, Germania. Aceștia au ținut să discute personal cu fiecare cursant pentru a verifica nivelul de cunoaștere al limbii germane.


Sâmbătă, 2.04.2016, ora 9:00, începe o nouă serie de cursuri Limba germană - nivel începători. La această serie pot participa în mod gratuit elevii Școlii Sanitare Postliceale Bacău, indiferent de anul de studiu. În perioada iunie-iulie 2016, două serii de elevi vor merge în Germania, la Osterhorn,  pentru un schimb de experiență la partenerii germani, KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH. 


 O delegație din partea Școlii Sanitare Postliceale Bacău a vizitat în perioada 9- 15 martie 2016 centrele de îngrijire a bătrânilor ale partenerilor germani KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH în Osterhorn, Germania. 


Condiții de selecţie a elevilor din anii I și II care optează pentru sesiunea de practică anuală la KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH


Condiţii de selecţie a elevilor din anul III care optează pentru angajare la KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH


Înscrie-te acum!


 

Despre KBS Pflegeteam Sabine Marx GmbH

Oferim servicii de îngrijire ambulatorie şi avem sediul în Osterhorn, localitate în nordul Germaniei, la nord de Hamburg. În prezent avem 120 de angajaţi şi numărul acestora este în continuă creştere.  În prezent căutăm personal medical de îngrijire cu calificare în domeniul îngrijirii ambulatorii individuale a pacienţilor care necesită tratament intensiv. Oferim, de asemenea, programe de perfecţionare profesională. Întrucât credem că numai angajaţii bine pregătiţi şi calificaţi pot presta o muncă bună şi satisfăcătoare, formarea profesională este foarte importantă pentru noi.

Citește mai multe!

Comments are closed.