Seminar “Abordări terapeutice multidisciplinare pentru persoanele cu deficiențe și particularități ale intervenției în echipă”

Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău participă în calitate de partener la seminarul ”Abordări terapeutice multidisciplinare pentru persoanele cu deficiențe și particularități ale intervenției în echipă” organizat de Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău în colaborare cu Penitenciarul Bacău.

Astăzi, miercuri, 27 mai 2015, asociația a fost reprezentată de doamna psh. prof. dr. Lăcrămioara Mocanu, doamna profesor Mirela Ungureanu, directoarea Școlii Sanitare Postliceale Bacău alături de Cosmin Andrei Lupu și Mădălina Elena Moisă. Delegația Școlii Sanitare Postliceale Bacău participă cu studiul ”Recuperarea și integrarea persoanelor cu deficiențe de auz”.

Seminarul, aflat la a treia ediție, îți propune să prezinte practic diferite metode, tehnici, proceduri de lucru privind intervenții de: terapie ocupațională, ergoterapie, art-terapie, proceduri importante în abordările terapeutice ale persoanelor cu deficiențe.

Evenimentul este orgainat de  Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău - Departamentul KTO, Penitenciarul Bacău în colaborare cu Universitatea din Chișinău - Facultatea de psihologie și psihopedagogie, Asociația pentru Promovarea Învăţământului European Bacău, Inspectoratul Școlar Judetean Bacău, Asociația pentru Educație şi Formare.

Comments are closed.