Chiar şi tu poţi salva o viaţă!

     În epoca în care presiunea grupurilor este din ce în ce mai mare asupra tinerilor, la vârsta la care sănătatea proprie este pusă pe ultimul loc, Şcoala Sanitară Postliceală Bacău destăinuie tinerilor secretele sănătăţii şi împlinirii personale în cadrul campaniei “Chiar tu poți salva o viață!”.

     Şcoala Sanitară Postliceală Bacău a desfăşurat în perioada 9 - 11 aprilie 2014 proiectul “Chiar tu poți salva o viață!”, un proiect care urmărit conştientizarea în rândul liceenilor a importanţei păstrării sănătăţii.

     Campania “Chiar tu poți salva o viață!” conţine o serie de workshopuri destinate liceenilor din clasele a XII-a în care se vor aborda subiecte precum prim-ajutor, autocunoaştere şi dezvoltare personală, gestionarea presiunii grupului şi rolul stimei de sine în influenţarea perceperii realităţii.

     Lectorii, specialişti în domenii medicale şi psihologice, alături de voluntarii Şcolii Sanitare au implicat elevii de la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri”, Colegiul Economic “Ion Ghica”, Colegiul Tehnic “Letea”, Colegiul Tehnic “Dumitru Mangeron”, Colegiul “Grigore Antipa” în activităţi interactive şi jocuri de rol. Activităţile au avut loc la sediul nostru din Bacău, strada Bicaz, nr. 7.

„Şcoala Sanitară Postliceală Bacău este o unitate de învăţământ autorizată de Ministerul Educaţiei, Naționale care desfăşoară programe de calificare în domeniul medical la standarde europene: Asistent medical generalist, Asistent medical de farmacie, Asistent medical de recuperare medicală şi balneofiziokinetoterapie” a precizat doamna Psiholog Doctor Lăcrămioara Mocanu, managerul instituţiei.

 

Comments are closed.